Skip to main content

Dromen blijken geen bedrog

Als kleine meid vond ik het zalig om stiekem mijn moeders schoenen te dragen. En die fascinatie voor schoenen is gebleven zo blijkt…

Ik begon mijn carrière als maatschappelijk assistente en werkte enkele jaren als docente. Een mooie ervaring maar ik voelde dat mijn hart elders lag en maakte de sprong naar het runnen van een eigen winkel. In alle jobs die ik deed had ik steeds één doelstelling voor ogen nl. iets te kunnen betekenen voor mijn medemensen. Na ‘cliënten’ in de zorgsector, en ‘studenten’ in het onderwijs, zet ik me nu voor de volle 100% in voor onze ‘klanten’ in onze eigen winkel!

Hoe is dat doe?

Ik wil dat de klanten zich eerst en vooral welkom voelen wanneer ze de deur van onze conceptstore openzwaaien. Want iedereen is hier welkom om gewoon eens te snuisteren tussen onze collecties, hebbedingen, juwelen of schoenen of naar hartelust te passen.

Wanneer je gericht op zoek bent naar hét paar schoenen, de ideale outfit is het mijn uitdaging je hierin te doen slagen. Ik zie dan mensen die genieten, zich amuseren en met een glimlach buitengaan, tot een volgende keer. Alleen dan is mijn missie geslaagd.

Wij doen er dan ook alles aan om deze shopervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zorgen we steeds voor een mooie, hedendaagse setting en verwennen onze klant graag met een kopje koffie zodat je helemaal kunt onthaasten, even gewoon op je gemak kunt zijn.

Dat is wat ik voor jullie wil betekenen; een uurtje gezelligheid, een vriendelijke lach, een hartverwarmende babbel en alles wat nodig is om een fijn en aangenaam gevoel te hebben bij je bezoek aan onze store.

Graag tot ziens!

Petra xxx