Visie

Dromen blijken geen bedrog te zijn…

Als kleine meid vond ik het al zalig om stiekem met de schoenen van mijn moeder rond te lopen!

Na 15 jaar als maatschappelijk assistente en enkele jaren als docente gewerkt te hebben, is het tijd voor een nog grotere uitdaging. Het is altijd mijn doelstelling geweest iets te kunnen betekenen voor mijn medemensen, alleen ga ik dat nu op een heel andere manier vorm geven. Na ‘cliënten’ in de zachte sector, en ‘studenten’ in het onderwijs, wil ik me nu inzetten voor mijn ‘klanten’ in onze eigen winkel!

En, wat is dat dan, iets betekenen voor mensen in een schoenenzaak?

Om eerlijk te zijn, voel ik dat eigenlijk heel helder aan. Ik wil dat jullie met plezier de deur van onze winkel open trekken, gewoon om eens rond te neuzen, naar hartelust te passen, of echt met de intentie dat perfecte paar schoenen, die ideale handtas of accessoire te vinden! In mijn gedachten zie ik dan mensen die genieten, zich amuseren, en met een glimlach weer verder gaan, tot een volgende keer.

Dat is wat ik voor jullie wil betekenen, gezelligheid, vriendelijkheid, en alles wat nodig is om samen dat ‘waaw-gevoel’ te beleven van de perfecte schoen bij jou als persoon, bij je outfit, bij jouw specifieke eigen stijl!

BELEVING

We verwennen je graag met een kopje koffie.. Je kan hier lekker onthaasten, even gewoon op je gemak zijn…